Home / Vetenskap & Teknik / Test av den nya trådlösa modellen från Apple

Test av den nya trådlösa modellen från AppleApples nya handenheter får ett högt betyg från Macworld, även om de inte anses vara de mest populära telefonerna du kan lyssna på]. Men anteckningen tas upp eftersom de är så enkla att använda, nästan sorglösa, tyvärr, sittande enligt testet så bra i örat.

"Viktigast av allt är att de är så enkla att använda att använda Airpods Pro gör det svårt att komma åt något annat", skriver Macworld .

Brusreducering är en stor nyhet

som passar i fickan. Silikon öronproppar säkerställer att mobiltelefoner passar tätt och inte rullar ut ur örat, till exempel under ett hårt träningspass. Hörlurarna finns i tre storlekar för att passa bra.

Enligt Apple har Promo-modellen också ett ventilsystem som balanserar trycket och minskar besväret som hörlurar i örat kan orsaka.

Detta ger en djupare bas Musiken du hör hör isolerar ljudet bättre från utsidan.

Den stora nyheten är Active Noise Reduction, där Airpods Pro använder två mikrofoner tillsammans med avancerad programvara för att skapa oönskat ljud. 200 gånger per sekund justerar hörlurarna ljudet så att bakgrundsljud undertrycks.

Brusreduceringen aktiveras genom att trycka på ett markerat område på en handenhet. Men de låter tillräckligt bra, mycket bättre än vanliga airpods.

The Fit Is Superior

Å andra sidan hittar du andra handenheter med bättre ljud för cirka 3200 SEK, vilket kostar Airpods per kostnad (vanliga Airpods kostar cirka 1

600 SEK Macworld.)

De i toppmodellen Värt att investera, om du har pengar, enligt Macworlds åsikt.

Apple har dock inte gjort någonting om batteriets livslängd, vilket är bra, men inte längre, med en fulladdad laddningsvagn som du kan höra i totalt 24 timmar.

TV: Nyheterna i mobiltelefon 11


Source link