Home / Vetenskap & Teknik / Ny Playstation-status på torsdag

Ny Playstation-status på torsdagMånga företag har varit tvungna att ändra sina kommunikationsstrategier i år, och vi har sett exempel på goda och dåliga digitala händelser där tittarnas förväntningar ofta har lett till att missnöje har överväldigats. Det är därför inte så konstigt att Sony är mycket tydlig i sin beskrivning av det nyligen tillkännagivna State of Play på torsdag.

Med Playstation 5 runt hörnet skulle många förmodligen förvänta sig att den nya konsolen och deras spel kommer att vara i fokus. Istället kommer de 40 minuterna av Playstation 4 att ägnas åt virtual reality. Några små “uppdateringar” om tredjeparts- och indieutvecklare Playstation 5-spel kommer att inkluderas, men det är också nästa generation vi får den här gången.

Och för att vara mycket tydlig: det kommer inte att finnas några PlayStation Studios-uppdateringar i avsnittet från torsdag. Det finns inte heller några uppdateringar av hårdvara, butik, förbeställning eller data.

En händelse för dig som är nyfiken på vad som händer på Playstation 4 nyligen, kryddat med Playstation VR. Det börjar klockan 1

0:00 på torsdagen.


Source link