Home / Ekonomi / Gekås Ullareds nya rekord – 41,7 miljoner på en dag

Gekås Ullareds nya rekord – 41,7 miljoner på en dagDe nya siffrorna är en "all time high" för varuhuset Ullared.

På lördag landade 41,7 miljoner SEK. Detta är en ökning med 1,2 miljoner kronor från den senaste dagens rekord för drygt tre veckor sedan.

– Försäljningsrekordet för helgen är nästan otänkbart, även för mig, som förstör rekorden lite. Det känns fantastiskt att växa med 1,2 miljoner på en redan stark försäljningsdag, säger Boris Lennerhov, VD, i ett uttalande.

Gekås dubbelrekord

Det är inte bara det dagliga rekordet som är nytt. Varuhuset har också satt upp en månadsrekord. När oktober summerades landade 696 miljoner kronor på det antalet.

̵

1; Vi har god försäljning och god tillväxt i alla företag. Det är tack vare de människor som kan förändra och leverera, även om det är mest hektiskt att uppnå dessa otroliga resultat. Vi har nu två poster att fira och jag planerar hur det kommer att se ut, säger Boris Lennerhov i ett uttalande.

Boris Lennerhov avgick som VD för Gekås 2015, men kom 2017 efter efterträdaren Jan Wallberg och tillbaka Varuhuset gick sina olika vägar.

I detta sammanhang meddelade han att det var en tillfällig lösning, men han har varit kvar sedan dess. I början av oktober berättade Lennerhov emellertid för fastighetsvärlden att hans ersättning borde äga rum före sommaren 2020. Men det är ett löfte som han gjorde tidigare utan att det blev verklighet. Om ersättningen verkligen är klar för nästa år återstår att se.

LÄS MER: Gekås framgång – nytt försäljningsrekord
LÄS MER: Ullared-Boris avslöjar: Då är ersättningen klar

Source link