Home / Sport / Wullaert wil meer spelen op Man.City: "Mijn contract loopt af, dus ik raak niet in paniek" | Rode vlammen

Wullaert wil meer spelen op Man.City: "Mijn contract loopt af, dus ik raak niet in paniek" | Rode vlammenBelgië wil morgen winnen tegen het bescheiden Litouwen om het jaar te eindigen met een 12 op 12. "Litouwen zal de bus parkeren", schat Captain Tessa Wullaert. "Het zal zijn als Kroatië: blijf kalm, creëer beweging, creëer kansen en voltooi dan geen doel."

Wullaert heeft een iets andere rol gekregen in de Red Flames. Ze trekt het spel dichter bij zichzelf en deelt de assist uit in plaats van te scoren. "Ik denk dat het ook komt door het gelijkspel van die aanvoerder. Ik voel me ergens meer verantwoordelijk voor het team en ik concentreer me op die drie punten in plaats van mijn eigen statistieken. Ik probeer ook meer op het middenveld te spelen en En iemand moet zorg ook voor de assistenten. Zolang het tot overwinning leidt, hoor je me niet klagen. Zelfs als die doelen nog komen. "

voor Wullaert. Na een goed seizoen vorig jaar, is de club nu een beetje scheef. "We zijn vorig jaar vice-kampioen geworden en hebben twee bekers gewonnen. Nu zijn we weer uit de Champions League, we verloren in de Conti Cup en daalden in de competitie tegen Arsenal. We zijn echt niet goed. We creëren weinig kansen, de coach heeft ook systemen veranderd en Ik ben zelf op zoek naar het beste team. "

Wullaert valt regelmatig vanaf de elf starts. "Het is de beslissing van de coach. Ik weet hoeveel het nieuwe systeem is: ik heb nog nooit in mijn beste positie gespeeld. Ik denk dat je als buitenlander een groot nadeel hebt. Je moet concurreren met Engelse spelers. Niet spelen is altijd moeilijk, maar Ik weet wat ik kan doen en als de coach me niet meer gebruikt: mijn contract loopt af aan het einde van dit seizoen, dus ik raak toch niet in paniek. "


Source link