Home / Economie / Vernieuwde Audi RS4 Avant krijgt prijs

Vernieuwde Audi RS4 Avant krijgt prijs€ 5.000 duurder

Korte tijd nadat Audi zijn nieuwe A4-serie van een nieuwe smeulingsysteem voorzag, volgde de topversie: de RS4 Avant. Prijzen waren onbekend bij de digitale lancering, tot nu toe!

Vandaag is Audi het lanceerplatform voor de Nederlandse configurator van het sportstation. Dit zal natuurlijk niet gebeuren zonder dat er een Nederlandse prijs wordt aangekondigd. De importeur duwt dat nu naar voren. Geïnteresseerden in de vernieuwde RS4 Avant moeten minimaal € 127.260 naar de Audi-dealer brengen. Dat is ongeveer € 5.000 duurder dan de uitgaande RS4 Avant.

Tijdens de snijsessie kregen de ontwikkelaars hun handen niet vuil op de 2,9-liter V6 twin-turbo. De krachtbron is nog steeds goed voor 450 pk en 600 Nm koppel. Hiermee accelereert de auto in 4,3 seconden van stilstand naar 100, de topsnelheid is beperkt tot 250 km / u (280 km / u met RS Dynamic-pakket). De auto wordt standaard geleverd met 19-inch lichtmetaal, elektrisch verstelbare sportstoelen en matrix LED-lampen. Er zijn twee nieuwe kleuren op het kleurenpalet: Turbo Blue en Tango Red. Bestellen kan direct, levering vindt dan plaats vóór de jaarwisseling.


Source link