Home / Wetenschap & Techniek / Mijlpaal voor Apple Arcade: 100 games in de bibliotheek

Mijlpaal voor Apple Arcade: 100 games in de bibliotheekD De strijd om gaming-diensten is begonnen en Apple stond in lijn met zijn Apple Arcade. Deze service, waarmee je onbeperkt games kunt spelen voor 5 euro per maand, verscheen al half september. En nu is er een eerste mijlpaal: er zijn honderd spellen.

Het was Engadget die opmerkte dat de Apple Arcade-bibliotheek nu uit honderd verschillende spellen bestaat. Dat is een mooie mijlpaal gezien het feit dat de service in september maar 54 spellen bevatte. De bibliotheek is bijna verdubbeld.

Al deze games kunnen worden gespeeld op iOS, iPadOS, macOS en tvOS. Met andere woorden, je kunt de games op elk Apple-apparaat spelen. En daar betaal je 5 euro per maand voor.

Nieuwe games

De bibliotheek bestaat nu uit onder andere het vervolgen van oudere games. Sociable Soccer is bijvoorbeeld een vervolg op Sensible Soccer uit de jaren 90. In het nieuwe spel verzamel je kaarten van spelers en vertegenwoordig je je favoriete voetbalclub.

Er is ook UFO op tape: First Contact, een follow-up van UFO op tape voor iPhone vanaf 201

0. Dit is een AR-game die je ervaart alsof je een UFO-jager bent. Er zijn ook puzzelspellen zoals Marble It Up: Mayhem en Discolored. En dat is slechts een deel van het aanbod.

Bovendien blijft het aanbod groeien. Apple kondigt nu 100+ beschikbare games aan. Vanaf het najaar moet het aantal spellen echt honderd overschrijden.


Source link