Home / Wetenschap & Techniek / Apple wil Touch ID mogelijk naar Apple Watch brengen

Apple wil Touch ID mogelijk naar Apple Watch brengenHet lijkt erop dat Apple waarschijnlijk Touch ID naar Apple Watch wil brengen. In elk geval is er bewijs gevonden in de vorm van een octrooi. Bovendien kunnen sommige antennes naar de band worden verplaatst voor de populaire smartwatch.

Het United States Patent & Trademark Office, het United States Patent Office, heeft onlangs een patent van Apple gepubliceerd waaruit blijkt dat het bedrijf van plan is dit te doen. Touch ID meenemen naar Apple Watch.

Apple Watch krijgt binnenkort Touch ID

De applicatie stelt dat Apple de antennes in Apple Watch naar de band wil verplaatsen. De specifieke antennes kunnen ook met de band meebewegen en meebuigen wanneer deze om iemands pols zit, omdat een dergelijk idee anders helemaal nergens op slaat.

Klik / tik voor groter. (Bron: USPTO) [19659007] Ook wordt vermeld hoe het Apple Watch-scherm kan worden gebruikt als invoermethode voor andere apparaten en hier wordt expliciet een vingerafdrukscanner vermeld. Wanneer de populaire smartwatch echt is uitgerust met een dergelijke scanner, zodat Touch ID op het apparaat moet staan, wordt opnieuw een limiet gezocht voor wat mogelijk is met zo'n kleine polscomputer.

Op deze manier kunnen bedrijven en app-ontwikkelaars profiteren van het toegankelijk en begrijpelijk maken van een grote markt en verschillende beveiligings- en beveiligingsfuncties wanneer mensen hun identiteit eenvoudig kunnen bewijzen door hun vingerafdrukken een tijdje door de Apple Watch te laten scannen.

Het beveiligingsniveau is dan hetzelfde als op een iPhone. De vraag is nu in hoeverre Apple van plan is dit soort technologie op een van de populairste apparaten te gebruiken en in welke vorm we hieraan kunnen voldoen. Zoals gewoonlijk heeft Apple niet gereageerd op het patent of de geruchten die volgen, dus voor nu zullen we het patent en onze eigen verbeelding moeten aanpakken.

Geduldig Apple


Source link